Omschrijving

5 zeer mooie bouwgronden open bebouwing variërend van 4a31ca tot 6a06ca gelegen te Opglabbeek in een zeer rustige omgeving op een boogscheut van het centrum van Opglabbeek, Genk en de E314!

Deze 5 bouwgronden maken deel uit van een nieuwe verkaveling te Nieuwe Kempen op een boogscheut van het centrum van Opglabbeek, Genk en de E314. De bouwgronden zijn geschikt voor open bebouwing en zijn gelegen in een zeer rustige omgeving!

De grootte van de bouwgronden varieert van 4a31ca tot 6a06ca waardoor het stuk voor stuk volwaardige percelen zijn met voldoende ruimte voor het bouwen van een mooie gezinswoning en het creëren van een mooie tuin.

Meer gedetailleerde informatie per perceel kan u vinden hieronder, u kan ook altijd contact met ons opnemen op het nunmmer 089/86 61 68 of via info@johantelen.be!


Model Type Opp. Tuin Slpk. Prijs  
Lot 1 Grond - - - Verkocht Verkocht
Lot 2 Grond - - - Verkocht Verkocht
Lot 3 Grond - - - Verkocht Verkocht
Lot 6 Grond - - - Verkocht Verkocht
Lot 7 Grond - - - Verkocht Verkocht
Alle prijzen zijn exclusief BTW

Ligging

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Immobiliën Johan Telen BVBA