U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
 

Omschrijving

Fraaie nieuwbouw BEN-woningen gelegen op ruime percelen van 6a97ca en 5a47ca op een rustige locatie te Dorne-Opoeteren!

BELANGRIJK! DEZE WONINGEN KUNNEN AANGEKOCHT WORDEN AAN 6% IPV 21% BTW INDIEN ER AAN DE VOORWAARDEN VOLDAAN IS. GELIEVE ONS KANTOOR TE CONTACTEREN VOOR MEER INFORMATIE EN EEN UITLEG OP MAAT!

Fraaie nieuwbouw BEN-woningen gelegen op ruime percelen van 6a97ca en 5a47ca op een rustige locatie te Dorne-Opoeteren! De woningen beschikken standaard over 3 slaapkamers & worden uitgerust met de nieuwste technieken inzake verwarming, ventilatie & zonnepanelen!

Indeling:
De woningen beschikken op het gelijkvloers over een inkomhal met gastentoilet, een ruime leefruimte met open keuken en een berging waar de technieken ondergebracht zullen worden. Via een groot schuifraam kan de bewoner de achterliggende tuin bereiken. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. Optioneel kan de bewoner een vaste trap naar de zolder voorzien waardoor hier makkelijk een 4de slaapkamer gemaakt kan worden!

De koper heeft zeer veel keuzemogelijkheden inzake de afwerking van de woning, zo kunnen de vloeren, de keuken en de badkamer naar eigen smaak aangepast en gekozen worden! Alle technieken die hieronder opgesomd staan zijn inclusief!

Technische details:
- Woning zal een maximaal e-peil hebben van 30 waardoor de bewoner 5 jaar lang 50% korting zal krijgen op de onroerende voorheffing!
- De woning is voorzien van zonnepanelen
- Spouwisolatie: 12cm pur/pir
- Vloerisolatie: 10cm In situ gespoten PUR
- Ramen & Deuren: PVC-profielen voorzien van Tripple glas
- Ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie
- De woning wordt verwarmd door vloerverwarming dmv een warmtepomp. Ook het warm water zal opgewekt worden door deze warmtepomp.

Raadpleeg het lastenboek voor verdere details & ontdek de vele mogelijkheden voor eventuele kopers inzake keuze van materialen binnen de voorziene budgetten! Deze prijs is exclusief notariskosten, registratierechten en btw. Voor meer informatie staan wij u graag te woord op ons kantoor!


Model Type Opp. Tuin Slpk. Prijs  
- Woning 162 m² - 3 € 300 000 Bekijk detail
- Woning 162 m² - 3 € 290 000 Bekijk detail
Alle prijzen zijn exclusief BTW

Ligging

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer ons via het contactformulier op onze website, bel of spring binnen. We gaan graag samen op zoek naar jouw droomwoning. Uw zoektocht eindigt hier. 

lees verder
Terug naar boven
Sluit menu Logo