U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
 

Over Johan Telen

In 1993 startten Johan Telen en Hilde Leinders hun makelaarskantoor te Neeroeteren. Hun kantoor groeide door de jaren heen uit tot een vaste waarde in het vastgoedgebeuren in deze grensstreek.

Onze jarenlange ervaring garandeert u steeds de meest professionele aanpak, hetgeen leidt tot een optimaal resultaat.

Onze kracht? 
Een klantvriendelijke & persoonlijke aanpak.

De kracht van Immobiliën Johan Telen is een klantvriendelijke en professionele afhandeling van uw dossiers, gecombineerd met een persoonlijke aanpak. We zijn namelijk allesbehalve een ‘gewoon’ grijs makelaarskantoor, maar een compact team van vakkundige, enthousiaste en vooral menselijke medewerkers. 

Een verkoopkantoor waar klanten nog gewoon mensen zijn, en geen nummers. En waar we geloven in de meerwaarde van een vriendelijke, persoonlijke service.
25 jaar
Immo Johan Telen is reeds meer dan twintig jaren lid van de beroepsfederatie CIB (Confederatie van Immobiliënberoepen in België). 

Voor u als woonconsument betekent dat de zekerheid, dat u zaken doet met een makelaar die over een actuele kennis beschikt en zeer goed op de hoogte is van de vraag en het aanbod in uw woningmarkt.

Met Johan Telen Immobiliën profiteert u dus van een groot aantal voordelen en bent u verzekerd van een sterke en betrouwbare partner wanneer u uw woning wenst te verkopen.

Dat is Immobiliën Johan Telen !

Een klantvriendelijke & persoonlijke aanpak sinds 1993.

Een aanpak op maat 

Een eigendom verkopen is, in tijden van steeds toenemende wetgeving en regeltjes, geen sinecure.
Met Immobiliën Johan Telen heeft U een partner gevonden die U professioneel begeleidt in een zorgeloze verkoop. 
Er wordt samen met U een realistisch verkoopplan opgesteld waarin uw persoonlijke wensen en noden worden opgenomen.

Voordat er wordt gestart met de uitvoering van dit plan stellen wij samen met u de juiste verkoopprijs vast. Wij nemen de sterke en zwakke punten van uw woning door en geven u verkoopbevorderende adviezen. De eerste indruk van potentiële kopers is vaak bepalend om de volgende stap te doen.

Wij maken daarnaast gebruik van de nieuwste digitale technieken en diensten om uw woning optimaal in de kijker te zetten. We plaatsen uw woning in de meest bezochte immosites, sturen mailings naar gerichte doelgroepen en adverteren ook nog steeds in kranten en dagbladen. 
 
Vervolgens presenteren wij uw eigendom in onze vernieuwde vitrine, en plaatsen wij, indien gewenst, ons gekend tuinbord hetgeen niemand over het hoofd kan zien.

Met onze werkwijze bereiken wij een maximaal aantal kandidaat-kopers, waardoor wij uw eigendom aan de hoogst mogelijke prijs kunnen verkopen.

De bezichtigingen zijn een belangrijk onderdeel van het verkoopproces. Wij selecteren op voorhand met welke mensen wij komen kijken, zodat u geen ongeïnteresseerden over de vloer krijgt. Tevens houden wij u constant op de hoogte van de bevindingen van de kandidaat-kopers en hun eventuele biedingen. Nadat wij een koper hebben gevonden maken wij een degelijke verkoopsovereenkomst op en begeleiden u tot bij de notaris.
Met onze werkwijze garanderen wij U een maximaal aantal kandidaat-kopers en een zorgeloze verkoop aan de hoogst mogelijke prijs.

Ontdek wat we voor u kunnen doen

In 1993 startten Johan Telen en Hilde Leinders hun makelaarskantoor te Neeroeteren. 
Hun kantoor groeide door de jaren heen uit tot een vaste waarde in het vastgoedgebeuren in deze grensstreek.

lees verder
Terug naar boven
Sluit menu Logo