U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
 

Maak kennis met ons team

Verwacht geen ‘grijs’ makelaarskantoor als je bij ons binnenstapt. Ons hechte team gelooft sterk in een warme, persoonlijke service. En dat voel je, in alles wat we doen. Bij ons geen (huis- of perceel)nummers, maar woondromen waar we enthousiast aan meebouwen. Let’s meet!

Johan TelenNa een professionele voetbalcarrière (Standard, Beerschot) vond Johan snel z’n weg in de immowereld. Vastgoed werd zijn nieuwe passie. Met meer dan 25 jaar ervaring op het scorebord kent hij als geen ander de regio door en door en is hij een sterke en betrouwbare vastgoedpartner die heel wat deuren opent.

Zaakvoerder
In- en verkoop, verhuur
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar
BIV: 203 930 - België
johan@johantelen.be
Hilde Leinders


In 1993 nam Hilde Leinders 5 jaar loopbaanonderbreking in het verzekeringskantoor waar ze werkte. Ze stapte als zakenpartner mee in het gloednieuwe immokantoor. En raakte er nooit meer weg. Want mensen een nieuwe thuis bezorgen, is er een mooiere job?

Verantwoordelijke kantoorbeheer
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar 
BIV 504 349 - België
hilde@johantelen.be

Robin Telen Zoon Robin Telen studeerde TEW en had aanvankelijk geen interesse in de vastgoedsector. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. De vastgoedmicrobe kreeg ook Robin te pakken. Hij leert momenteel de kneepjes van het vak als allround medewerker. Een belangrijke meerwaarde voor het kantoor.

Verantwoordelijke nieuwbouw
robin@johantelen.be
Julie Witters


Als deskundige in rechtspraktijk én verzekeringen, biedt Julie Witters een complementaire service aan het vastgoedkantoor. Zij specialiseerde zich in woonverzekeringen. Op vaste dagen of op afspraak informeert ze onze klanten hoe hun eigendom het best te beschermen.

Medewerkster verzekeringen Geert Teuwen (FSMA 023952A)
verzekeringen@geertteuwen.be

Petra DextersCommercieel medewerkster - inkoop 
Petra ontdekte in 1997 haar passie in vastgoed, groeide door in de vastgoedwereld waarin ze zich doorheen de jaren verder specialiseerde.
Mensen wegwijs maken bij de eerste stap in de verkoop van hun onroerend goed, dàt is waar zij voor staat en gaat!
Efficiënt verkopen begint bij een correcte waardebepaling en is de sleutel tot succes in de verkoop van uw eigendom.

petra@johantelen.be

Samen op zoek naar jouw woondroom

Een woning zoeken is een tijdrovende bezigheid. Kranten doorzoeken, online speuren op immosites, rondrijden in de regio, … Maak je zoektocht een stuk efficiënter en zet ons aan het werk. In functie van je wensen (buurt, aantal kamers, beschikbare budget) gaan we gericht voor jou op zoek, als echte huizenjagers. Bovendien houden we je als eerste up-to-date van nieuwe panden in ons aanbod. Benieuwd wat we voor je kunnen doen? Spring snel binnen bij ons thuis.

Je vindt ons hier
Terug naar boven
Sluit menu Logo