Onze diensten

De kracht van Immobiliën Johan Telen is een klantvriendelijke en professionele afhandeling van uw dossiers, gecombineerd met een persoonlijke aanpak. We zijn namelijk allesbehalve een 'gewoon' prijs makelaarskantoor, maar een compact team van vakkundig enthousiaste en vooral vriendelijke mederwerkers.

Een verkoopkantoor waar klanten nog gewoon mensen zijn en geen nummers. En waar we geloven in de meerwaarde van een vriendelijke persoonlijke service.

verhuurt je woning? 
Zo gaan we te werk! 

Een eigendom verhuren is een slimme investering. Niet alleen ontvang je maandelijkse huurinkomsten. Vastgoedprijzen blijven intussen stijgen. Je pand wordt op termijn dus alleen maar meer waard. Bovendien levert het je ook fiscale voordelen op.
 
Maar aan wie ga je verhuren? En onder welke voorwaarden? Want er zijn heel wat regels om rekening mee te houden in het nieuwe Vlaamse Woninghuurdecreet. Maar geen nood. Wij loodsen je behendig door het hele verhuurproces, zodat jij 100% kan genieten van de opbrengsten.

Ontdek het team

In 1993 startten Johan Telen en Hilde Leinders hun makelaarskantoor te Neeroeteren. 
Hun kantoor groeide door de jaren heen uit tot een vaste waarde in het vastgoedgebeuren in deze grensstreek.

lees verder
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Logo