U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
 

Bescherm je
belangrijkste investering ooit

Een nieuwe woning gekocht of gehuurd? Proficiat! Wij wensen je er vele onvergetelijke momenten. En voor het geval er eens iets misloopt: de beste verzekering. Want de belangrijkste investering van je leven, die bescherm je optimaal.

Advies op maat

Maar welke verzekering biedt de beste waarborg? Welke specifieke aspecten worden verzekerd? Welke niet? Waarop moet je extra aandachtig zijn?
Die -tig pagina’s van een verzekeringscontract doorworstelen is een job op zich. Maar geen nood. Die kleine lettertjes? Die tackelen wij vakkundig voor je. We informeren je uitgebreid over alle mogelijke aspecten. Geen verrassingen bij ons dus. Vanaf dag 1 ben jij zeker van de beste garanties en kan je zorgeloos intrekken in je nieuwe (t)huis.
Onze verzekeringen
  • brandverzekering,  eventueel in combinatie met familiale verzekering
  • inboedelverzekering
  • blokpolissen
  • huurdersaansprakelijkheidsverzekering

Samen op zoek naar jouw woondroom

Een woning zoeken is een tijdrovende bezigheid. Kranten doorzoeken, online speuren op immosites, rondrijden in de regio, … Maak je zoektocht een stuk efficiënter en zet ons aan het werk. In functie van je wensen (buurt, aantal kamers, beschikbare budget) gaan we gericht voor jou op zoek, als echte huizenjagers. Bovendien houden we je als eerste up-to-date van nieuwe panden in ons aanbod. Benieuwd wat we voor je kunnen doen? Spring snel binnen bij ons thuis.

Je vindt ons hier
Terug naar boven
Sluit menu Logo