U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
 

2 HOB BEN- Woningen hoek Waterlozeweg - Ketelstraat
Ketelstraat, 3680 Neeroeteren
verkocht

Omschrijving

Hoogwaardig nieuwbouwproject van 2 halfopen BEN-woningen in een landelijke bouwstijl te Neeroeteren - Waterloos!

BELANGRIJK! DE WONINGEN UIT DIT PROJECT KUNNEN AANGEKOCHT WORDEN AAN 6% IPV 21% BTW INDIEN U AAN DE VOORWAARDEN VOLDOET! GELIEVE ONS KANTOOR TE CONTACTEREN VOOR MEER INFORMATIE EN EEN UITLEG OP MAAT!

Dit stijlvol project van 2 BEN-woningen wordt gebouwd in een landelijke bouwstijl op mooie percelen van 4a12ca en 5a88ca op een rustige, groene locatie te Neeroeteren ! De woningen beschikken standaard over 3 slaapkamers & worden uitgerust met de nieuwste technieken inzake verwarming, ventilatie & zonnepanelen!

Algemeen concept van de 2 woningen:
Elke woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal met gastentoilet, een ruime leefruimte met open keuken en een berging waar de technieken ondergebracht zullen worden. Via een groot schuifraam kan de bewoner zijn/haar terras en de achterliggende tuin bereiken. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. Optioneel kan de bewoner een vaste trap naar de zolder voorzien waardoor hier makkelijk een 4de kan gecreëerd worden!

De toekomstige koper heeft zeer veel keuzemogelijkheden inzake de afwerking van de woning, zo kunnen de vloeren, de keuken en de badkamer naar eigen smaak aangepast en gekozen worden! Alle technieken die hieronder opgesomd staan zijn inclusief!

Technische details:
- Woning zal een maximaal e-peil hebben van 30 waardoor de bewoner 5 jaar lang 50% korting zal krijgen op de onroerende voorheffing!
- De woning is voorzien van zonnepanelen van 280 Wattpiek/paneel
- Spouwisolatie: 12cm pur/pir
- Vloerisolatie: 10cm In situ gespoten PUR
- Ramen & Deuren: PVC-profielen voorzien van Tripple glas (Ug: 0,6W/m²)
- Ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie
- De woning wordt verwarmd door vloerverwarming dmv een warmtepomp (Mitsubishi, type en sterkte zal bepaald worden door energiedeskundige) en laag temperatuursradiatoren op de slaapkamers. Ook het warm water zal opgewekt worden door deze warmtepomp.

Raadpleeg het lastenboek voor verdere details & ontdek de vele mogelijkheden voor eventuele kopers inzake keuze van materialen binnen de voorziene budgetten! Deze prijs is exclusief notariskosten, registratierechten en btw. Voor meer informatie staan wij u graag te woord op ons kantoor!


Model Type Opp. Tuin Slpk. Prijs  
- Woning 173 m² - 3 Verkocht Verkocht
- Woning 171 m² - 3 Verkocht Verkocht
Alle prijzen zijn exclusief BTW

Ligging

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer ons via het contactformulier op onze website, bel of spring binnen. We gaan graag samen op zoek naar jouw droomwoning. Uw zoektocht eindigt hier. 

schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Logo