U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
 

2 HOB BEN-woningen te Tongerlo
Beekstraat 6, 3960 Bree
verkocht

Omschrijving

Fraaie halfvrijstaande Bijna Energie Neutrale woningen gebouwd in een landelijke bouwstijl!

Fraaie halfvrijstaande Bijna Energie Neutrale woning in een landelijke bouwstijl gelegen op een perceel van 2a32ca op een zeer rustige, groene locatie te Tongerlo! In deze fase van de verkoop heeft de vroege beslisser nog inspraak het ontwerp van de woning!

Indeling:
Men komt binnen via de inkomhal, deze inkomhal leidt naar het aparte gastentoilet en naar de ruime living met open keuken (42m²). Deze gehele ruimte wordt voorzien van een keramische tegel, er is een groot schuifraam dat leidt naar het terras en er is een volledig afgewerkte keuken uitgerust met oven, micro, keramische kookplaat, afzuigkap en een koelkast. Verder is er op het gelijkvloers een functionele berging met aansluiting voor wasmachine en handige uitgietbak. In deze berging is er ook een achterdeur!

Vanuit de inkomhal is er een trap die leidt naar de nachthal op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers een badkamer en een apart toilet. De slaapkamers worden voorzien van laminaat en zijn respectievelijk 16m² , 11m² en 13m² groot. De badkamer werd uitgerust met een keramische tegel, ook zijn er wandtegels voorzien rondom de badkuip en boven de badkuip tot plafondhoogte. Bij de douche wordt eveneens tot plafondhoogte betegeld. De badkamer is uitgerust met een douche, een ligbad en een badmeubel met ingebouwde wastafel!

Technische details:
- De woning is voorzien van 6 fotovoltaische zonnepanelen van 280 Wattpiek/paneel!
- Spouwisolatie: 12cm Unilin Utherm Wall
- Vloerisolatie: 10cm In situ gespoten PUR
- Ramen & Deuren: PVC-profielen voorzien van Tripple glas (Ug: 0,6W/m²)
- Ventilatiesysteem Duco Tronic: De woonkamer, en de 3 slaapkamers worden voorzien van TRONIC-rooster met innovatieve systemen als Nightboost: hierdoor zal uw woning, indien u dit wenst, automatisch verlucht worden wanneer het binnen warmer wordt als buiten. Vooral in de zomer zal dit systeem ervoor zorgen dat uw woning elke nacht zal verluchten waardoor u de volgende morgen in een fris huis zal opstaan!
- De woning wordt verwarmd door vloerverwarming dmv een warmtepomp (Mitsubishi) en laag temperatuursradiatoren op de slaapkamers. Ook het warm water zal opgewekt worden door deze warmtepomp.

Raadpleeg het lastenboek en het EPB-verslag voor verdere details & ontdek de vele mogelijkheden voor eventuele kopers inzake keuze van materialen binnen de voorziene budgetten, alsook de vele voordelen een BEN-woning biedt!
Deze prijs is exclusief notariskosten, registratierechten en btw.
Voor meer informatie staan wij u graag te woord op ons kantoor!


Model Type Opp. Tuin Slpk. Prijs  
- Woning 150 m² - 3 Verkocht Verkocht
- Woning 150 m² - 3 Verkocht Verkocht
Alle prijzen zijn exclusief BTW

Ligging

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer ons via het contactformulier op onze website, bel of spring binnen. We gaan graag samen op zoek naar jouw droomwoning. Uw zoektocht eindigt hier. 

schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Logo